Teljeskörű biztonságtechnikai megoldásaink

Behatolásjelző és kamerarendszerek tervezése és teljes kivitelezése

Behatolásjelző rendszerek, Kamera rendszerek, Tűzjelző rendszerek, Beléptető rendszerek, Munkaidő nyilvántartó rendszere tervezése, kiépítése, karbantartása, javítása és meglévő rendszerek bővítése Országosan! Rövid határidővel!

Kamera rendszerek

IP alapú térfigyelő és biztonsági kamera telepítés
Megfigyelő rendszer digitális rögzítéssel
Családi és vállalati környezetbe egyaránt
Interneten keresztüli elérés, online élő megtekintés
Beltéri és kültéri kamerák
Infraledes éjjellátó kamerák
Dóm kamerák kültéri és beltéri kivitelben
Akár interneten keresztül vezérelt PTZ biztonsági kamera
Rejtett kamerák egyedi kivitelezése.
Digitális rögzít? (DVR) szerelés és szakszerű konfigurálás
Egyes digitális rögzítők mobil klienssel is nézhetők!

Behatolásjelző rendszerek

Riasztó, lakásriasztó telepítés
Vezetékes riasztó
Vezeték nélküli riasztó
Nyaralóktól a luxus ingatlanokig
Kis üzletektől a több emeletes irodaházakig
Távfelügyeletre bekötés
Interneten keresztüli elérés
Integrált CO és füst érzékelés
Meglévő riasztórendszer felülvizsgálata és korszerűsítése
Riasztó karbantartása

Minősítéseink

Megbízható cég

Forgalmazott termékeink

.

  1. Paradox

    A kanadai PARADOX SECURITY SYSTEMS világszerte a biztonságtechnikai rendszerek legnagyobb újító, kutató és fejlesztő cégeként ismert. Több mint 100 országba szállítja a riasztó rendszereit. A cég 1989-es alapítása óta a riasztó rendszerek területén a világ egyik vezető cége lett, és a PARADOX riasztó rendszer a biztonságtechnika területén a minőség és a megbízhatóság jelképévé vált. Gyors növekedését és folyamatos sikerét, élenjáró kutatásainak, fejlesztéseinek és nem utolsó sorban egyszerűen kezelhető riasztó rendszereinek köszönheti. PARADOX riasztó rendszerek magas műszaki színvonalát a 2 év teljes körű garancia, valamint a mozgásérzékelőkre 3 év garancia is mutatja.

  2. HIKVISION

    A Hikvision cég videó megfigyelő technológiára specializálódott és többek között széles termékskálájú innovatív biztonsági kamerarendszereket (CCTV) és videó megfigyelő berendezéseket tervez és gyárt. A Hikvision 2001-es megalakulása után rövid idő alatt a világ legnagyobb biztonságtechnikai cégévé vált. A magyar piacon is egyre ismertebb cég dinamikus fejlődése töretlen, több mint 2000 mérnököt alkalmaz annak érdekében, hogy termékeik megbízhatóak, aktuálisak legyenek és kielégítsék a piaci igényeket. 

    A Hikvision a világ legnagyobb kutató- és fejlesztő csapatával és világszínvonalú gyártósorokkal rendelkezik, így a Hikvision, partnerei számára csúcstechnológiával készült, világszínvonalú termékeket biztosít.   

    A Hikvision éves bevételének 7 %-át a termékfejlesztésre, újításra, a kutatási és fejlesztési folyamatokra forgatja vissza. A Hikvision igazi nemzetközi voltának bizonyítéka a Kínában üzemeltetett 30 saját irodája és további 6 külföldi kirendeltsége világszerte. A céget nyilvánosan jegyzik a Shenzhen-i tőzsdén.

Híreink